Cauter Country op zaterdag 24 juni

Het Seizoenscafé organiseert haar jaarlijks openluchtfestival op de laatste zaterdag van juni in de Bakkerstraat en pastorietuin. ’s Middags wordt gestart met een ambachtenmarkt. Lokale ondernemers verzorgen het eten, waaronder Piet De Kersgieter (Ovun) en De Keukentafel. ’s Avonds is er een optreden van coverband Pure4Fun (Chris Mortier) en DJ Lorenzo Secelle sluit de avond af met ambiance op de dansvloer in de pastorietuin. Cauter Country staat dan ook voor lokaal en landelijk Landskouter.

[ycd_countdown id=”51″][/ycd_countdown]

Ambachtenmarkt

Met onder andere houtdraaiers, lepelsnijders, kaarsenmakers, keramiek en droogbloemen/decoratie De Boterbloem wordt voor de eerste keer een namiddagprogramma opgezet vooraan in de Bakkerstraat. Vanaf 14u kan je daar rustig kuieren en ook genieten van een chocolatier, broodjes van De Keukentafel, toastjes met oesterzwammen, ambachtelijk Mieke Bos ijs en honing. In onze pastorietuin zal de bar al open zijn.

Samen eten in de Bakkerstraat

Daarna zetten we de avond in door samen in open lucht te eten in de Bakkerstraat. Piet De Kersgieter bakt pinsa’s met verschillend beleg in twee van zijn Ovun’s – in Landskouter ontwikkelde outdoor houtovens.

Pure4Fun met Chris Mortier

Vanaf 20u treedt Chris Mortier op met zijn coverband Pure4Fun. Ambiance met een zeer lokale touch!

Dansvloer en ambiance met DJ Lorenzo

Nog een andere Landskouternaar Lorenzo Secelle sluit als deejay de avond af met muziek in de pastorietuin. We dansen samen onder de verlichte notelaar tot in de late uurtjes!

Voor meer details over het event hou je best de sociale mediakanalen van onze vereniging in de gaten: op facebook.com/seizoenscafe, instagram.com/seizoenscafe en op deze website seizoenscafe.be. Het facebook event vind je via deze link: facebook.com/events/760603528994948/

Ben je vrij en willig?

De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers voor het event, vooral om te helpen bij de opbouw en afbraak van het terrein (tenten, tafels, stoelen, …) en het bedienen en afruimen op de avond zelf. Heb je zin om je een paar uren in te zetten voor je gemeenschap? Mail dan naar vrijwilligers@seizoenscafe.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *