Programma 2023-2024

Het Seizoenscafé heeft haar programma bekendgemaakt voor de komende 12 maanden, met traditioneel een event per seizoen: een halloweentocht, kerstdrink, brunchwandeling en dorpsfeest.

Halloweentocht

In de herfst organiseert het Seizoenscafé steeds een Halloweentocht, waarbij Landskouternaars versieringen aanbrengen en snoep leggen en de kinderen vrij kunnen rondwandelen in ’t dorp.

Dit jaar wordt het een actievere editie, op dinsdagavond 31 oktober bij zonsondergang. We hebben opnieuw Don Fabulist uitgenodigd. Die was in 2019 al ’s te gast in ons dorp tijdens de ‘Middeleewse wandeling bij volle maan’. Don Fabulist is een innemende verteller die ons zal leiden langs een aantal plaatsen in ’t dorp. Vertrek en aankomst in ’t IJzeren Hekken. Binnenkort meer informatie hierover.

Kerstdrink

Op onze wintereditie op zaterdagavond 16 december, een goede week voor Kerstmis, ontsteken we in de late namiddag de lampjes van onze kerstboom in de pastorietuin en genieten we van de gezellige sfeer.

Brunchwandeling

De lente vieren we met brunch in ’t IJzeren Hekken en een wandeling doorheen ons dorp en dit op zondag 17 maart.

Dorpsfeest

In de zomer sluiten we ons seizoen af met een dorpsfeest in de pastorietuin en Bakkerstraat. Dit jaar valt de datum uitzonderlijk in augustus, op zaterdag 17/8. De volgende jaren zal ons dorpsfeest steeds op de laatste zaterdag van juni vallen, vlak voor de grote vakantie.

Ideeën en suggesties welkom!

Mogelijk organiseren we nog extra activiteiten doorheen ’t seizoen. Heb je suggesties, ideeën of wil je zelf iets organiseren? Neem dan contact op via info@seizoenscafe.be.

One Reply to “Programma 2023-2024”

  1. Ik wil me inschrijven voor zondag 17 mrt 24 in het ijzeren hekken ivm bestrijding hoornaarts maar zoals op de fb van gemeente oosterzele vermeld wordt geeft sizoenscafe.be/inschrijven geen link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *