Vertelwandeling op Halloween

Voor onze herfsteditie hebben we gekozen voor een actieve Halloweenviering op dinsdagavond 31 oktober. Hiervoor nodigen we opnieuw Don Fabulist uit; een begenadigd verteller die ons meeneemt op een betoverende wandeling doorheen Landskouter. Schrijf je snel in!

Don Fabulist was reeds in Landskouter te gast in 2019 tijdens onze Middeleeuwse wandeling. Hij is de geknipte persoon om ons op All Hallows’ Eve (de vooravond van Allerheiligen) mee te nemen op een vertelwandeling doorheen ons dorp. We verzamelen om 18u45 in ’t IJzeren Hekken en stappen een goede 3 km door Landskouter. Op een vijftal plaatsen vertelt Don Fabulist fantastische verhalen aan groot en klein.

IJzeren Hekken doorlopend open

Bij aankomst in ’t IJzeren Hekken wacht ons warme soep uit de ketel en boterhammen met kaas en hesp. Hou er wel rekening mee dat de wandeling niet geschikt is voor buggy’s. Als je minder mobiel bent kan je nog altijd terecht in ’t IJzeren Hekken op de Rooberg want die blijft gans de avond open.

Gratis voor kinderen onder de 14

Voor de wandeling vragen we €10 inschrijving; kinderen jonger dan 14 mogen gratis mee maar moeten wel inschrijven. We moeten immers rekening houden met een maximum aantal personen om de verhalen van Don Fabulist goed te verstaan.

Inschrijven kan via de QR code op de flyer hierboven (die in Landskouter zal bedeeld worden) of via seizoenscafe.be/vertelwandeling, met betaling via Payconiq. Betaal je liever cash, dan kan je langsgaan bij Marjolein Vandersteene in de Bakkerstraat 10.

Dank aan de vrijwilligers!

In september trakteerde het Seizoenscafé haar vrijwilligers met een kaas- en wijnavond. Vooral voor de zomereditie heeft de organisatie helpende handen nodig. Maar ook voor andere evenementen is hulp welkom. Wil je zelf ook meewerken of heb je ideeën? Aarzel dan niet contact op te nemen via info@seizoenscafe.be.

Het bestuur van het Seizoenscafé bedankte en trakteerde haar vrijwilligers op een kaas- en wijnavond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *